Boligfotograf

Boligfotografering i Trekantsområdet

Kolding boligfotografer tilbyder hjælp og ideer til boligstyling. Det giver dig den fordel at med os som jeres boligfotograf, kan i få gode tips og tricks til styling af jeres bolig før salget. Hos Fotograf Kolding får du ikke bare en boligfotograf, men også en idérig markedsføringsekspert med masser af erfaring med boligstyling. 

 

Boligfotografer Kolding

Mange ejendomsmæglere tilbyder boligfotografering i Kolding. Det gør de ofte enten selv eller hyrer en til det. Men når vi nu taler om billeder af en af livets helt store investeringer og opsparinger, kan professionelle boligbilleder gøre en fantastisk forskel når jeres salgsannonce på huset rammer internettet. 

Hvordan foregår en boligfotografering så?
  • Jeg kommer ud i god tid og får mig et indtryk af boligen og tager mine boligstylist briller på.
  • Jeg kommer med gode forslag til ændringer og opsætning.
  • Så går jeg igang med fotografering af boligen rum for rum. (Det er vigtigt der er så meget lys i hvert rum der skal fotograferes som muligt den dag). Så sørg for at vinduer ikke er fyldte med ting og sager, der tager lys eller skabet et “rodet” udtryk. 
  • Vi medbringer professionelle fotostudielys skulle vi vurdere at der er steder i boligen der kunne bruge noget mere lys. 
  • Vi har stor erfaring med at finde boligens allerbedste detaljer, så jeres hjem tager sig perfekt ud på jeres nye boligfotos.
  • Efter fotoshootet tager vi hjem og billedbehandler billederne så de står super flotte i både lys og kontrast. Vi ved nemlig at gode billeder sælger og skaber blikfang.
  • Derfra skal i bare sende dem til jeres ejendomsmægler.

Ejendomsmæglere

Er du ejendomsmægler og søger i en fast boligfotograf? Eller måske har I en fast boligfotograf I ikke længere kan trække på. Som erfaren boligfotograf laver ofte korte eller længere samarbejdsaftaler med ejendomsmæglere over hele Danmark. Ved at vælge en kompetent og erfaren fotograf til boligfotograferingen behøver i som mæglere ikke tænke over at skaffe en boligfotograf, hver gang I får boliger ind der skal sælges. 

I skriver bare til Kolding fotografi hver gang der skal tages nye billeder af boliger til salgsannoncer. Resten klarer vi!

Fotograf Lone Brand

Tlf: +45 42679011

Kontakt

14 + 7 =