Professionel

Portrætfotograf Kolding

Siden 2010

Professionel og erfaren portrætfotograf Kolding

Portrætfotograf - fotos der virker - Fotograf Kolding
Billeder af portrætfotograf
Professionelt business portræt
Gode Portrætbilleder | Portrætfotograf kolding
bedste portrætfotograf
Gode råd til portrætfotografering - Fotograf
Portrætfoto ved professionel portrætfotograf
Portrætfotograf – Personligt portrætfoto
kameraindstillinger til portrætfoto
Her er årets bedste portrætfoto
Hvad kan man bruge portrætfoto til?
FOTOJOURNALIST - TAG STÆRKE PORTRÆTTER
portrætter
portrætfotograferne Kolding
Masterclass i portrætfotografi
Professionelt business portræt kolding
den Professionelle portræt fotograf i centrum af Kolding
Professionel portrætfotograf - Plauborg Foto i Grindsted
portrætter billedkunst
Fotografens bedste råd til de skarpeste portrætbilleder
Professionelt portræt foto
Portrætfotograf – Personligt portrætfoto
Portrætfoto med personlighed og karakter
Et portrætfoto er så meget mere end blot et foto. Er det til CV'et? Gave?
Portrætfotograf - få det perfekte portrætfoto Kolding
Portræt & gruppefotos
portræt og personalebilleder
Få et nyt portrætfoto | portrætfotograf i København
At få taget det bedste portrætfoto er en hjertesag for dig
portrætfotografering
hvad er et portrætfoto
portræt posering
Sådan poserer du din model korrekt til et protrætfoto
Analysemodel til analyse af portrætbilleder
Det skal du vide om portrætfotografering
Et portrætfoto er så meget mere end blot et foto. Er det til CV'et? Gave?
Hvad kan man bruge portrætfoto til?
Portræt & gruppefotos
Portrætbilleder - Lær at tage flotte portrætbilleder
5 tips - til et godt Portræt foto - Headshot
Hvordan vælger den Perfekte portrætfoto linse?
Spørgsmål om portrætfotografering
Spørgsmål om portrætfotografering
Professionel og uddannet

Mød fotografen

Den professionelle fotograf Kolding tilbyder personlig fotografering til både erhverv og private. I får lige præcis den type billeder i ønsker jer. Fotografering er en personlig professionel ydelse, og vi være sikker på, at i får lige præcis de billeder, i ønsker jer. Hos fotograf Kolding guider og hjælper vi dig gennem hele forløbet. På den måde sikrer vi jer at i får nogle spændende, kreative og varierede billeder. Med uddannelsen, som fotograf har vi erfaringen og evnerne, så er det op til jeg, hvad i vil med jeres fotograf Kolding.

Få lavet nogle ordentlige billeder af dig selv til Dating eller de sociale medier. Søger du job? Få lavet nye billeder.

Dygtig børnefotograf Kolding til flotte og kreative børnefotos. Vi kommer gerne hjem til jer og fotograferer børnene.

Vil du gerne have lavet et vellignende professionelt professionelt billede til cv? Skal jeg virksomhed bruge nye billeder af de ansatte eller ledelsen? Skal i giftes og mangler i en bryllupsfotograf i Kolding? Skal i bruge en familiefotograf i Kolding? Ligegyldigt hvad i søger, så klarer vi opgaven. Ring eller skriv til os.

 

Portrætfoto

  Portrætfotograf – fotos der virker

  Portrætfotograf Kolding – Et portræt skal idag bruges til mange ting. Derfor er det også vigtigt at portræt fotografen tilgodeser, at den person, der skal fotograferes, skal have mere end ét godt foto med sig, når selve portrætfotograferingen er vel overstået. Så kan kunden bruge ét billede på facebook, et andet på linkedin etc. (Portrætfotograf Kolding). Forskelligartetheden i portrætterne er ene og alene op til fotografen at levere. Skal du derfor bruge en erfaren portrætfotograf i Kolding, så kig nærmere her på siden og skriv eller ring til os, så finder vi den billedestil, der matcher til dig.

  Portrætfotos med kant og personlighed

  Når i skal vælge jeres portrætfotograf i Kolding, så er det vigtigt at i kigger grundigt på billederne fotografen fremviser på sin hjemmeside.

  Billederne skal gerne være forskellige i udtrykket, så der er stor variation fra fotografering til fotografering.

  På den måde sikrer i jer, at jeres portrætfotos har både kant og personlighed.

  Vi har mere end 8 års erfaring, som portrætfotografer, og har også deltaget i mange forskellige fotokonkurrencer både herhjemme i Danmark og i udlandet, og har vundet en del priser for vores kreative portrætbilleder.

  Elsker af fotografere portrætter
  Jeg elsker at fotografere portrætter. For mig er jobbet, som portrætfotograf og muligheden for at levere det perfekte portrætfoto, er en en stor opgave i sig selv.
  Det at man får lov til at indfange personen og mennesket bag ansigtet med sit kamera er noget helt unikt og specielt. Det som gør det spændende er indfange personligheden, så dem skinner igennem på billeder er intet mindre end genialt. At fange et godt portræt er som at fange en persons sjæl på et foto.
  Når vi fotograferer portrætbilleder er det vores unikke opgave at indfange essensen mennesket jeg står over for, både med en god portion æstetik og ynde.
  • fotografering af portræt
  • Portrætfotografering Kolding
  • Portrætfotografering Priser
  • Portrætfoto tips
  • Portrætfoto
  • Portræt fotograf
  • Professionel portræt
  Et professionelt portrætbillede
  Et professionelt portrætbillede har en stor værdi for mange mennesker og det bruges ofte til mange forskellige ting. Derfor er det vigtigt billedet viser den bedste side af dig selv.
  Både i erhvervsmæssige og private sammenhænge, kan en dygtig fotograf lave nogle flotte billeder, du kan benytte mange år frem i tiden. 
  En del personer kommer ofte ud af komfortzonen når de placeres foran et kamera.
  Når disse situationer opstår, guider vi dig og får dig til at slappe af. På den måde får du gode billeder i forskellige udgaver – som du stolt kan vise frem.
  Dit portrætfoto

  Den bedste måde at finde frem til hvilket udtryk og stemning du ønsker dit portrætfoto er sammen at tage en dialog om dine tanker omkring billederne, så vi rammer dit ønske bedst muligt.

  Det gamle ordsprog “et billede siger mere end tusind ord” er faktisk meget meningsfuldt, da vi efterhånden kommunikerer meget visuelt i den moderne verden. Et godt billede kan derfor være guld værd når du gerne vil frem med dit budskab.
  Vælger du at få lavet dine billeder ved en professionel portrætfotograf, kan du være sikker på at stå med et portrætfoto der har masser af personlighed og sjæl. Vi fotograferer både i eget fotostudie i Kolding, men kører også ud efter aftale.
  Søger i en portrætfotograf i eller omkring Kolding, der forstår at lave teknisk flotte og spændende portrætfotos af dig eller din familie, kæreste etc, så giv os et kald eller en mail, så laver vi også fede billeder af dig.
  Skab blikfang med

  Erhvervsfoto

  erhvervsportræt Kolding

  Hvorfor er et godt erhvervsfoto så vigtig idag? Når i skal promovere jeres virksomhed eller jeres personlige brand, er det vigtigt at billederne udstråler både professionalisme og kompetence. Men billederne skal samtidigt også virke indbydende, positive og imødekommende på samme tid.

  Forøg jeres salg med flotte

  Reklamefoto

  Hvorfor er et godt reklamefoto så vigtigt? Du kender frasen: “Et foto siger mere end 1000 ord”. Det er egentlig essensen når det kommer til at formidle sit budskab igennem ét eller få billeder i en reklamekampagne, på nettet, de sociale medier etc. Det handler om at skabe blikfang og tilvejbringe et salg.

  Del jeres succes……

  Eventfoto

  eventfotograf Kolding

  Hvorfor få lavet billeder fra jeres event? Der er flere gunde til at hyre en dygtig fotograf til eventfotografering. I kan benytte jeres nye billeder på hjemmesiden og de sociale medier til at vise nye potentielle medarbejdere hvad i kan og vil. I kan vise jeres nuværende og kommende kunder i hele tiden udvikler jeres erhverv.

  Forevig jeres store dag med

  Bryllupsfoto

  vielse Kolding rådhus

  Hvorfor hyre en professionel bryllupsfotograf til jeres bryllup? De fleste bliver kun gift engang og derfor er det jo et af livets helt store minder i med en erfaren og dygtig fotograf får muligheden for at bevare her. Bryllupsbilleder genfortæller dagen og er det eneste fysiske minde om festen udover vielsesringene.

  Bevar minderne med

  Gravid foto

  gravid fotografering Kolding

  Hvorfor vælge at få lavet mavebilleder? Ved en gravid fotografering fotograferer man livets begyndelse. Det handler om at fastholde et fantastisk minde for både jer, som forældre, men også for barnet selv, når det vokser op og begynder at stille spørgsmålstegn ved dennes opvækst, fødsel, opdragelse og minderne.

  Den perfekte morgengave til manden 

  Boudoir foto

  boudoir foto Kolding

  Hvorfor får lavet en boudoir foto serie? Når du skal give din kommende mand en gave og du ved han har alt han behøver. Så findes der ingen mere privat og intim måde at vise du elsker ham ved at bryde egne grænser og få lavet en flot sensuel boudoir fotografering ved en kvindelig fotograf i Kolding.

  Fang livets start med

  Newborn foto

  newborn Kolding

  Hvorfor få fotograferet en newborn fotoserie? Når en baby er helt lille og nyfødt. Så kan de “bøjes” og ligges i selv de mindste ting, da deres knogler stadig ikke er udviklet efter fødslen. Det er derfor mange elsker at få foreviget de bitte små babyer mens de stadig er så skrøbelige og cute.

  Skab minderne sammen

  Familiefoto

  familiefoto Kolding

  Hvorfor vælger mange at få lavet en familiefoto? Fordi mange sjældent husker at forevige alle mennesker når man endelig er samlet. Det er for sent den dag en eller flere familiemedlemmer er gået bort. Desuden elsker familier at samles en dag i fotostudioet eller i naturen til nogle naturlige familiebilleder.

  “Vi kontaktede Kolding fotografi for at få lavet nye billeder til vores virksomhedsside. Vi fik flotte billeder af alle ansatte og ledelsen, samt en masse gode stemningsbilleder af arbejdssituationer.”

  Mia Lønsstrøm

  Advokat

  “Vi havde booket Kolding fotografen til vores bryllup i Maj. Fotografen var med fra kirken til brudevals. Hold da op en masse gode minder vi har fået fra vores store dag. Tusind tak.”

  Peter og Marlene

  Brudepar

  “Vi modtog et link fra fotografen allerede en uge efter portrætterne var taget. Sikke mange forskellige og flotte portrætfotos af både os selv og værkstedspersonalet. I kan varmt anbefales”

  Cathrine Berggren

  KN Maskinfabrik

  “Vi havde booket fotografen til en familiefotografering i skoven. Vi fik lavet fotos af ungerne i leg, et stortfamilieportræt og forskellige gruppefotos af fætre og kusiner. Skønne minder”

  Familien Kjær-Petersen

  Familie

  Åbent

  Hverdage

  10 – 17

  Weekender

  10 – 16 

  Kontakt

  Telefon

  +(45) 42 67 90 11

  Adresse

  Jernbanegade 18h 2.sal 
  6000 Kolding