Professionel

Reklamefotograf Kolding

Siden 2010

Professionel og erfaren reklamefotograf Kolding

reklamefotografi tilbyder alt indenfor reklamefoto og film produktion / drone film
mad fotos Kolding
mad fotos Kolding
Hvordan bliver man reklamefotograf? | Din guide til alt Kolding
newborn foto Kolding
Reklamefotograf Produktfotograf Portrætfotograf
Reklamefotograf - mad, interiør & livsstil
alle former for Reklamefotografering. produktfotografering
Reklamefotograf – det visuelle budskab
reklamefotografering
Reklamefotograf - Professionel reklamefotografering i hele ...
Fra reklamefotograf til virksomhedsdirektør
Reklamefoto og produktbilleder
erfarne reklamefotografer i hele København
Hvad er det bedste ved jobbet som reklame og livsstilsfotograf?
mad billeder Kolding C
Erfarne Reklamefotografer | Dine behov og krav i fokus‎ i Kolding
reklamefotografering | Fotojournalist
reklamefoto interiør kolding
Reklamefotograf, all inclusive | Erfarne Reklamefotografer‎
Hvad er jeres drivkraft i reklamefotografiet?
Reklamefotograferne - med øje for æstetik og mennesker
portrætfoto Kolding
Reklamefotograf, kreativ fotograf - flotte billeder Kolding
Reklamefotograf Kolding
reklamefoto interiør kolding
reklamefoto interiør kolding
reklamefoto interiør kolding
reklamefoto interiør kolding
Fotografering | Fotografer Vejle, Reklamefotografering kolding
Vi fotograferer mange forskellige opgaver, som reklamefotograf Kolding
boligfoto Kolding
fotografering af virksomheder og erhverv Kolding
baby foto i Kolding
Reklamefotograf & erhvervsfotograf
firma foto Kolding
Mere end bare reklamefotograf
fotografering af bryllup i Kolding
reklamefotos
Mere end 20 års erfaring som reklamefotografer
boligfotografering
boligfotografering
Tjek dagens tilbud på Reklamefotografering
virksomhedsportræt
virksomhedsportræt
Professionel og uddannet

Mød fotografen

Den professionelle fotograf Kolding tilbyder personlig fotografering til både erhverv og private. I får lige præcis den type billeder i ønsker jer. Fotografering er en personlig professionel ydelse, og vi være sikker på, at i får lige præcis de billeder, i ønsker jer. Hos fotograf Kolding guider og hjælper vi dig gennem hele forløbet. På den måde sikrer vi jer at i får nogle spændende, kreative og varierede billeder. Med uddannelsen, som fotograf har vi erfaringen og evnerne, så er det op til jeg, hvad i vil med jeres fotograf Kolding.

Få lavet nogle ordentlige billeder af dig selv til Dating eller de sociale medier. Søger du job? Få lavet nye billeder.

Dygtig børnefotograf Kolding til flotte og kreative børnefotos. Vi kommer gerne hjem til jer og fotograferer børnene.

Vil du gerne have lavet et vellignende professionelt professionelt billede til cv? Skal jeg virksomhed bruge nye billeder af de ansatte eller ledelsen? Skal i giftes og mangler i en bryllupsfotograf i Kolding? Skal i bruge en familiefotograf i Kolding? Ligegyldigt hvad i søger, så klarer vi opgaven. Ring eller skriv til os.

 

Reklamefotografering

  Reklamefotograf - det visuelle budskab

  Reklamefotograf Kolding – Skal jeres virksomhed have ny profil udadtil og vil i gerne have gode billeder der præsenterer jeres virksomhed eller erhverv på en mere professionel og seriøs måde, så overvej en reklamefotografering eller erhvervsfotografering ved Kolding Fotografi. Har du brug for en professionel og nytænkende reklamefotograf med en kreativ tilgang? 

  Reklamefotograf i Kolding

  Fotograferne ved Kolding fotografi sætter kundens behov i et mix mellem egne kreative ideer og budskabet, så begge dele tilgodeses i et samspil mellem kundens behov og fotografens ideer. 

  Ud over de typiske fotografiske billedgenre, tager vi også jobs fotograferings opgaver der ligger udenfor reklamefotograferingen, som i kan se mere om her på siden.

  Men uanset hvad vi laver følger vores billedstil, æstetiske og kompositoriske tilgang til reklamebillederne hånd i hånd med jeres ønsker, det er alfa og omega.

  Hvem er så Kolding reklamefotografi?

  Hvem er så Kolding reklamefotografi? Vi er livsstilsfotografer, vi nyder når vi bliver stillet en udfordring.

  Nysgerrigheden driver os

  Nysgerrigheden driver os i firmaet, vi nyder at rode rundt, lege og ekserimentere med vores billeder og setups.

  Vi forsøger at lade vores personlige eksperimenter skabe den gode stemning i billederne.

  Vi er af personer meget dybe og fokuserede i vores arbejde, men kan også være totalt fjollede og pjatte rundt.

  Vi tror på det er lysten til at lege og eksperimentere, der gør os til gode fotografer.

  Vi elsker kontraster og vores filosofi er nok den at der skal kulør på tilværelsen.

  Vi er en del af Asmussenmedia Aps.

  Hvad er jeres baggrund?

  Vi startede på Medieskolerne i Viborg på fotograf uddannelsen, som reklamefotograf for snart 8 år siden. Uddannelsen har givet os masser erfaring og indsigt i lys lægning, opbygning af billeder, kommerciel forståelse for billedets funktion og dets behov for at sælge budskaber.

  Efter uddannelsen var vi ikke i tvivl. Vi ville selv prøve kræfter med jobbet, som fotografer. Vi ville selv stå for vores koncepter og ideer, og ikke præges af andre kollegaers i branchen.

  Vi har startet Kolding fotografi her og satset på at gøre vores kunder tilfredse igennem de sidste 8 år ny. Vi synes faktisk det er gået meget godt.

  Hvem er så Kolding reklamefotografi?

  Hvem er så Kolding reklamefotografi? Vi er livsstilsfotografer, vi nyder når vi bliver stillet en udfordring. Nysgerrigheden driver os i firmaet, vi nyder at rode rundt, lege og ekserimentere med vores billeder og setups. Vi forsøger at lade vores personlige eksperimenter skabe den gode stemning i billederne. Vi er af personer meget dybe og fokuserede i vores arbejde, men kan også være totalt fjollede og pjatte rundt. Vi tror på det er lysten til at lege og eksperimentere, der gør os til gode fotografer. Vi elsker kontraster og vores filosofi er nok den at der skal kulør på tilværelsen.

  Hvordan går i til en kundes opgave?

  Det er vigtig for os at få hele historien omkring firmaet med i billederne og selvfølgelig også produktet eller personen vi skal fotografere.

  Vi bruger en del tid på at sætte os ind i kundens idé til billederne og krydret med vores egne ideer og erfaring, at leve op til kundens behov på bedste vis.

  Vi er altid meget imødekommende over for vores kunder. Opstår der nogle problemer undervejs i kommunikationen, vil vi altid fremstå, som problemknuser. 

  Vi er faktisk rigtig gode til at få snakket tingene igennem og få løst eventuelle mindre uoverenstemmelser, der kan opstå i den kreative proces. Vi kender efterhånden en del til Koldings erhvervsliv igennem 8 år i byen.

  Se flere reklamebilleder ved fotograf her.

  Hvilke opgaver påtager i jer så?

  Vi fotograferer mange forskellige opgaver, som reklamefotograf Kolding. Vi laver interiør og boligbilleder. Vi laver også madbilleder og portrætter. Hver opgave kræver noget forskelligt af os, som fotografer.

  Vi blandt andet lavet madbilleder til restauranter, portrætter af kokke og tjenere, samt madfotos til kogebøger der selvfølgelig skal være både appetitvækkende og maden skal fremhæves lækker og delikat, som muligt. Når vi laver interiørfotografering er det detaljerne vi sætter fokus på.

  Der skal produktet styles, og vi bruger meget tid på at gennemse hver eneste detalje og justerer hele tide indtil vi opnår det billede vi ønsker.

  Vi har leveret billeder til Bolig Magasinet, Mad & Bolig, mange forskellige restauranter og butikker gennem de sidste 8 år. I forhold til portrætter fotograferer vi som regel billeder til magasiner og hjemmesider.

  Hvad er jeres drivkraft i reklamefotografiet?

  Inspiration er naturligvis en stor drivkraft hos os. Vi bliver meget inspireret af at være sammen med inspirerende mennesker med noget på hjertet.

  Vi elsker at høre om historien bag virksomheden og produktet
  vi efterfølgende skal levere billeder af. For os er inspiration essentielt, da det sætter gang i det kreative flow.

  Hvad adskiller jer så fra andre fotografer?

  Vi kan fornemme på vores kunder at de vælger os for vores personligheder. Vi ser muligvis detaljer i billeder, som andre kollegaer ikke vægter.

  Vi har meget fokus på lyset, billedets forskellige vinkler, farver og former herunder selvfølgelig struktur og materialevalg, hvilket vi gør i samarbejde med dekoratører og stylister.

  Når vi fotografere portrætter bruger man nok en del psykologi, så vi får personen til at føle sig i sit rette element. Derfor adskiller vi os nok fra en del andre reklamefotografer.

  Hvad er det bedste ved jobbet som reklame og livsstilsfotograf?

  Vi oplever sjældent at dagene er ens. Det er både spændende og selvfølgelig også udfordrende hvilket selvfølgelig holder meget af.

  Vi nyder at følge med i hvad, der rører sig inden for interiør, design, samt portrætfotografiet og følger med i hvad der er in.

  Desuden elsker vi bare at nørde med billeder og skabe og modellere samt billedbehandlingen. Men det bedste er faktisk kontakten til vores søde kunder.

  fotografering af virksomheder og erhverv

  Vi laver selvfølgelig også fotografering af virksomheder og erhverv i og omkring Kolding. Vi laver billederne i reklamefotografisk billedestil, krydret med det fotojournalistiske vinkler, hvilket sikre jer flotte og teknisk flotte fotos til jeres hjemmesider, tryksager etc.

  Kontakt reklamefotografen

  Skriv til os og hør mere om vores reklamefotografering, stil, pris og billedantal.

  Hør også mere om hvordan reklamefotos, kan promovere jeres forretning eller virksomhed.

  Professionel

  Portrætfotografering

  portrætfoto

  Hvorfor er et godt portrætfoto så vigtig idag? Portrættet bruges mange steder idag. Portrætbilleder bruges til hjemmesider, ansøgninger, visitkort, de sociale medier, dating sider, profil præsentationer og i mange andre både private og erhvervsmæssige sammenhænge.

  Skab blikfang med

  Erhvervsfoto

  erhvervsportræt Kolding

  Hvorfor er et godt erhvervsfoto så vigtig idag? Når i skal promovere jeres virksomhed eller jeres personlige brand, er det vigtigt at billederne udstråler både professionalisme og kompetence. Men billederne skal samtidigt også virke indbydende, positive og imødekommende på samme tid.

  Del jeres succes……

  Eventfoto

  eventfotograf Kolding

  Hvorfor få lavet billeder fra jeres event? Der er flere gunde til at hyre en dygtig fotograf til eventfotografering. I kan benytte jeres nye billeder på hjemmesiden og de sociale medier til at vise nye potentielle medarbejdere hvad i kan og vil. I kan vise jeres nuværende og kommende kunder i hele tiden udvikler jeres erhverv.

  Forevig jeres store dag med

  Bryllupsfoto

  vielse Kolding rådhus

  Hvorfor hyre en professionel bryllupsfotograf til jeres bryllup? De fleste bliver kun gift engang og derfor er det jo et af livets helt store minder i med en erfaren og dygtig fotograf får muligheden for at bevare her. Bryllupsbilleder genfortæller dagen og er det eneste fysiske minde om festen udover vielsesringene.

  Bevar minderne med

  Gravid foto

  gravid fotografering Kolding

  Hvorfor vælge at få lavet mavebilleder? Ved en gravid fotografering fotograferer man livets begyndelse. Det handler om at fastholde et fantastisk minde for både jer, som forældre, men også for barnet selv, når det vokser op og begynder at stille spørgsmålstegn ved dennes opvækst, fødsel, opdragelse og minderne.

  Den perfekte morgengave til manden 

  Boudoir foto

  boudoir foto Kolding

  Hvorfor får lavet en boudoir foto serie? Når du skal give din kommende mand en gave og du ved han har alt han behøver. Så findes der ingen mere privat og intim måde at vise du elsker ham ved at bryde egne grænser og få lavet en flot sensuel boudoir fotografering ved en kvindelig fotograf i Kolding.

  Fang livets start med

  Newborn foto

  newborn Kolding

  Hvorfor få fotograferet en newborn fotoserie? Når en baby er helt lille og nyfødt. Så kan de “bøjes” og ligges i selv de mindste ting, da deres knogler stadig ikke er udviklet efter fødslen. Det er derfor mange elsker at få foreviget de bitte små babyer mens de stadig er så skrøbelige og cute.

  Skab minderne sammen

  Familiefoto

  familiefoto Kolding

  Hvorfor vælger mange at få lavet en familiefoto? Fordi mange sjældent husker at forevige alle mennesker når man endelig er samlet. Det er for sent den dag en eller flere familiemedlemmer er gået bort. Desuden elsker familier at samles en dag i fotostudioet eller i naturen til nogle naturlige familiebilleder.

  “Vi kontaktede Kolding fotografi for at få lavet nye billeder til vores virksomhedsside. Vi fik flotte billeder af alle ansatte og ledelsen, samt en masse gode stemningsbilleder af arbejdssituationer.”

  Mia Lønsstrøm

  Advokat

  “Vi havde booket Kolding fotografen til vores bryllup i Maj. Fotografen var med fra kirken til brudevals. Hold da op en masse gode minder vi har fået fra vores store dag. Tusind tak.”

  Peter og Marlene

  Brudepar

  “Vi modtog et link fra fotografen allerede en uge efter portrætterne var taget. Sikke mange forskellige og flotte portrætfotos af både os selv og værkstedspersonalet. I kan varmt anbefales”

  Cathrine Berggren

  KN Maskinfabrik

  “Vi havde booket fotografen til en familiefotografering i skoven. Vi fik lavet fotos af ungerne i leg, et stortfamilieportræt og forskellige gruppefotos af fætre og kusiner. Skønne minder”

  Familien Kjær-Petersen

  Familie

  Åbent

  Hverdage

  10 – 17

  Weekender

  10 – 16 

  Kontakt

  Telefon

  +(45) 42 67 90 11

  Adresse

  Jernbanegade 18h 2.sal 
  6000 Kolding