Professionel

Newborn Fotograf Kolding

Siden 2010

Professionel newborn fotograf Kolding

Erfaren Baby Fotograf | Få personlige Baby-billeder‎
Images for newborn fotografering
Der er mange stilarter inden for newborn
bryllupsfoto kolding
Newborn baby og baby fotograf i Kolding
Tips til nyfødt fotografering
Newborn og baby fotografering
Newborn billeder | Babyfotografering
newborn, de smukkeste billeder af det spæde barn
Baby/ Newborn portrætter / Barnedåb Kolding
Fotografering af nyfødt (newborn).
Professionel newborn fotografering af jeres newborn baby
fotografering af nyfødte
Nyfødte søges til newborn fotografering
baby foto i Kolding
Kursus i newborn fotografering
Baby/newborn fotografering
Kreativ nyfødt fotografering i eget studie hvor der er gode rammer for både forældre Kolding
specialiserede i nyfødt fotografering
newborn, newborn fotografering, babyfotografering, baby
Newborn fotografering er, som gravidfotografering
Newborn fotograf, Familiebilleder
Nyfødt fotografering - Newborn billeder
Fotografering af nyfødte babyer
Newborn og baby fotografering. Billeder af nyfødt og babyer.
NEWBORN MEMORIES.
Newborn fotografering / nyfødtfotografering i eget hjem
Teeny Tiny Heartbeats - Jeres specialist i nyfødtfotografering
Fotografering af nyfødte og nyfødt-billeder
Baby og nyfødtfotografering hjemme hos dig
Professionel og uddannet

Mød fotografen

Den professionelle fotograf Kolding tilbyder personlig fotografering til både erhverv og private. I får lige præcis den type billeder i ønsker jer. Fotografering er en personlig professionel ydelse, og vi være sikker på, at i får lige præcis de billeder, i ønsker jer. Hos fotograf Kolding guider og hjælper vi dig gennem hele forløbet. På den måde sikrer vi jer at i får nogle spændende, kreative og varierede billeder. Med uddannelsen, som fotograf har vi erfaringen og evnerne, så er det op til jeg, hvad i vil med jeres fotograf Kolding.

Få lavet nogle ordentlige billeder af dig selv til Dating eller de sociale medier. Søger du job? Få lavet nye billeder.

Dygtig børnefotograf Kolding til flotte og kreative børnefotos. Vi kommer gerne hjem til jer og fotograferer børnene.

Vil du gerne have lavet et vellignende professionelt professionelt billede til cv? Skal jeg virksomhed bruge nye billeder af de ansatte eller ledelsen? Skal i giftes og mangler i en bryllupsfotograf i Kolding? Skal i bruge en familiefotograf i Kolding? Ligegyldigt hvad i søger, så klarer vi opgaven. Ring eller skriv til os.

 

Newborn

  Newborn og baby fotografering

  Har du lige født og vil du gerne forevige dit barns første uger? Babyfotografering handler om timing. Hvis du har besluttet dig for du gerne vil have nogle fotos af din baby de første uger, er det vigtigt du kontakter os inden du skal føde. Vi skal have aftalt en dato ikke længe efter din fødsel, hvis du vil have de helt små newborn fotos. Trækker du den længere er det heller ikke noget issue. Som du kan se i vores galleri, fotograferer vi også babyer af alle størrelser. Når det kommer til babyfotografering, så kan det gøres på mange måder. De fleste børn føler sig mest trykke i hjemmet, så de fleste af vores newborn og babyfotos, tages faktisk hjemme hos folk selv i og omkring Kolding. Vi medbringer det lys og baggrunde der er nødvendige og i sørger for babyen ser fin ud og har nogle ting med sig på billedet, der betyder noget for jer og babyen.

  Baby fotografen
  At være babyfotograf i Kolding kræver erfaring. Erfaring med de små, og at vide lige præcis, hvornår der skal trykkes på knappen, da der hele tiden opstår små spontane øjeblikke, hvor babyen hygger sig og smiler og laver sjove sjove ansigter, og føler sig hjemme. Der skal man som fotograf stå og fange de dejlige naturlige øjeblikke, hvor barnet har det godt. Det gør vi, og vi har mange års erfaring med baby-fotografering. Så vi kommer gerne ud til Jer, og laver nogle spændende babyfoto shoots, så vi fanger jeres barns første måneder. Babyfotografen i Kolding kører i hele Kolding og omegn, og derfor kan I få lavet billederne, når det passer Jer – fx om lørdagen eller søndagen.
  Babyer er spontane og sjove væsner

  Babyer er små søde og sjove samt spontane væsner, der gør hvad de vil, når de vil. Og fanger du babyen på en god dag, får du som babyfotograf Kolding, nogle helt fantastiske minder. Få dit nyfødte barn fotograferet hver måned det første år. Babybillederne viser baby og eventuelt forældrene i den første tid. En spændende tid, der også hurtigt er gået. Tænker du et øjeblik, at en babyfotografering er lidt uoverskuelig og stressende, så skal du vide, at når vi hopper ind i rollen som babyfotografer, så ved vi præcis hvor vigtigt, det er, at en babyfotografering er fleksibel, afslappet og rolig.

  Newborn fotografering Kolding
  Hvad er Newborn fotografering? Newborn fotografering er for nyfødte der er 0-10 dage gamle. Hvorfor kun mellem 0-10 dage så? Årsagen hertil er ganske enkelt, at i de første dage sover den lille dybere. Dette gør at man lettere kan flytte rundt på guldklumpen uden at afbryde søvnen. Med en newborn fotografering bevarer du minderne fra den første tid. Newborn fotografering hos os eller jer gør ingen forskel. Få foreviget din nyfødte baby med et newborn portræt ved Kolding fotografen. Der er mange stilarter inden for newborn og vi viser blot et lille udvalg her på siden. Newborn fotografering den nyfødtes start på livet. Bevar mindet med en newborn fotosession.
  Der er ikke noget bedre end de helt små nyfødte

  Vi har et professionelt studie med en afslappet atmosfære, der er perfekt for både mor og barn. Vi fotograferer de nyfødte spædbørn, drenge piger tvillinger trillinger et must for nybagte forældre et evigt minde af jeres newborn guldklump. Newborn fotografering af din babys allerførste øjeblikke er helt unikt. Fotografering derhjemme for tryghed og ro, det giver personlige billeder. Få lavet en serie flotte newbornfotos på en lokation som du vælger. En newborn fotografering Kolding på en lokation inklusiv udvælgelse af billeder. Book idag!

  Professionel

  Portrætfotografering

  portrætfoto

  Hvorfor er et godt portrætfoto så vigtig idag? Portrættet bruges mange steder idag. Portrætbilleder bruges til hjemmesider, ansøgninger, visitkort, de sociale medier, dating sider, profil præsentationer og i mange andre både private og erhvervsmæssige sammenhænge.

  Skab blikfang med

  Erhvervsfoto

  erhvervsportræt Kolding

  Hvorfor er et godt erhvervsfoto så vigtig idag? Når i skal promovere jeres virksomhed eller jeres personlige brand, er det vigtigt at billederne udstråler både professionalisme og kompetence. Men billederne skal samtidigt også virke indbydende, positive og imødekommende på samme tid.

  Forøg jeres salg med flotte

  Reklamefoto

  Hvorfor er et godt reklamefoto så vigtigt? Du kender frasen: “Et foto siger mere end 1000 ord”. Det er egentlig essensen når det kommer til at formidle sit budskab igennem ét eller få billeder i en reklamekampagne, på nettet, de sociale medier etc. Det handler om at skabe blikfang og tilvejbringe et salg.

  Del jeres succes……

  Eventfoto

  eventfotograf Kolding

  Hvorfor få lavet billeder fra jeres event? Der er flere gunde til at hyre en dygtig fotograf til eventfotografering. I kan benytte jeres nye billeder på hjemmesiden og de sociale medier til at vise nye potentielle medarbejdere hvad i kan og vil. I kan vise jeres nuværende og kommende kunder i hele tiden udvikler jeres erhverv.

  Forevig jeres store dag med

  Bryllupsfoto

  vielse Kolding rådhus

  Hvorfor hyre en professionel bryllupsfotograf til jeres bryllup? De fleste bliver kun gift engang og derfor er det jo et af livets helt store minder i med en erfaren og dygtig fotograf får muligheden for at bevare her. Bryllupsbilleder genfortæller dagen og er det eneste fysiske minde om festen udover vielsesringene.

  Bevar minderne med

  Gravid foto

  gravid fotografering Kolding

  Hvorfor vælge at få lavet mavebilleder? Ved en gravid fotografering fotograferer man livets begyndelse. Det handler om at fastholde et fantastisk minde for både jer, som forældre, men også for barnet selv, når det vokser op og begynder at stille spørgsmålstegn ved dennes opvækst, fødsel, opdragelse og minderne.

  Den perfekte morgengave til manden 

  Boudoir foto

  boudoir foto Kolding

  Hvorfor får lavet en boudoir foto serie? Når du skal give din kommende mand en gave og du ved han har alt han behøver. Så findes der ingen mere privat og intim måde at vise du elsker ham ved at bryde egne grænser og få lavet en flot sensuel boudoir fotografering ved en kvindelig fotograf i Kolding.

  Skab minderne sammen

  Familiefoto

  familiefoto Kolding

  Hvorfor vælger mange at få lavet en familiefoto? Fordi mange sjældent husker at forevige alle mennesker når man endelig er samlet. Det er for sent den dag en eller flere familiemedlemmer er gået bort. Desuden elsker familier at samles en dag i fotostudioet eller i naturen til nogle naturlige familiebilleder.

  “Vi kontaktede Kolding fotografi for at få lavet nye billeder til vores virksomhedsside. Vi fik flotte billeder af alle ansatte og ledelsen, samt en masse gode stemningsbilleder af arbejdssituationer.”

  Mia Lønsstrøm

  Advokat

  “Vi havde booket Kolding fotografen til vores bryllup i Maj. Fotografen var med fra kirken til brudevals. Hold da op en masse gode minder vi har fået fra vores store dag. Tusind tak.”

  Peter og Marlene

  Brudepar

  “Vi modtog et link fra fotografen allerede en uge efter portrætterne var taget. Sikke mange forskellige og flotte portrætfotos af både os selv og værkstedspersonalet. I kan varmt anbefales”

  Cathrine Berggren

  KN Maskinfabrik

  “Vi havde booket fotografen til en familiefotografering i skoven. Vi fik lavet fotos af ungerne i leg, et stortfamilieportræt og forskellige gruppefotos af fætre og kusiner. Skønne minder”

  Familien Kjær-Petersen

  Familie

  Åbent

  Hverdage

  10 – 17

  Weekender

  10 – 16 

  Kontakt

  Telefon

  +(45) 42 67 90 11

  Adresse

  Jernbanegade 18h 2.sal 
  6000 Kolding