Professionel

Event Billeder

Professionelle billeder fra events

Professionel og erfaren eventfotograf Kolding

Eventfotografering i særklasse‎
Erfaren Eventfotograf | Smuk Visuel Storytelling‎ Kolding
Eventfotograf: Billig fotografering & video til dit event Kolding
Portræt - Erhvers - Event fotograf Kolding C
Reception | Konfirmation | Event | Dokumentar | Reportage | Eventfotografi.
Leder du efter en eventfotograf? kolding
portrætfoto Kolding
boligfoto Kolding
familiefotos Kolding
event Kolding
deltager ved et event
Eventfotograf i Kolding | Eventfotografering i Taulov og Almind kolding
Er det på tide i får nye billeder på hjemmesiden? Eventfotograf til flotte billeder fra foredrag
Konference- og eventfoto stiller store krav til opfindsomhed
firma foto Kolding
boligfotograf i Kolding
baby og børnefoto i Kolding
event billeder
event fotografi
Hvis du skal forevige et større arrangement/event, enten firma jubilæum, en reception, en messe. Kolding
Stor erfaring med professionelt arbejde for både private & erhverv.
Konference- og eventfoto stiller store krav til opfindsomhed
virksomhedsportræt
boligfotografering
portrætter
billeder fra event
billeder fra event

Event billeder Kolding

  Øjeblikke som varer for evigt

  Fra gallaer og gymnasie fester til sommerfester og rock koncerter; vi sørger for at hvert øjeblik fra jeres event bliver dokumenteret og husket for evigt. Med event fotos sikrer vi at jeres event vil blive husket længe efter, også selvom minderne dagen derpå måske er lidt slørede. Vi er klar til at møde netop de behov i har til jeres specielle event, hvad end det er den fornemme gallamiddag eller den vilde gymnasiefest.

  Når et event skal dækkes
  Til at starte med, skriver i til os via kontaktformularen i bunden af siden. Her kan i vælge at bestille vores event pakke, eller få et tilbud på netop de billeder det antal timer i ønsker. Husk at give os en lille beskrivelse af eventet, samt hvor og hvornår det forgår. Når vi modtager jeres besked, kontakter vi jer for at aftale de nærmere detaljer for jeres billeder. Hvis i har bedt om et time-tilpasset tilbud, laver vi straks et tilbud og sender det til jer, til godkendelse. Når aftalen er på plads er vi klar til at forevige jeres event med nogle fantastiske billeder.
  Skal vi forevige jeres event?

  Vi dækker alle slags events og foreviger stemningen, nat og dag. Når vi er færdige med at tage billederne, drager vi hjemad og går igang med at redigere jeres billeder hvorefter vi leverer dem digitalt til jer. Billederne kan herefter benyttes online, til print på eller som promovering af jeres event. I får selvfølgelig fuld rettighed til billederne og der er aldrig vandmærker på vores billeder. Skulle i have nogle spørgsmål eller lyst til en snak om jeres event, skriv da blot.

  Professionel og uddannet

  Mød fotografen

  Den professionelle fotograf Kolding tilbyder personlig fotografering til både erhverv og private. I får lige præcis den type billeder i ønsker jer. Fotografering er en personlig professionel ydelse, og vi være sikker på, at i får lige præcis de billeder, i ønsker jer. Hos fotograf Kolding guider og hjælper vi dig gennem hele forløbet. På den måde sikrer vi jer at i får nogle spændende, kreative og varierede billeder. Med uddannelsen, som fotograf har vi erfaringen og evnerne, så er det op til jeg, hvad i vil med jeres fotograf Kolding.

  Få lavet nogle ordentlige billeder af dig selv til Dating eller de sociale medier. Søger du job? Få lavet nye billeder.

  Dygtig børnefotograf Kolding til flotte og kreative børnefotos. Vi kommer gerne hjem til jer og fotograferer børnene.

  Vil du gerne have lavet et vellignende professionelt professionelt billede til cv? Skal jeg virksomhed bruge nye billeder af de ansatte eller ledelsen? Skal i giftes og mangler i en bryllupsfotograf i Kolding? Skal i bruge en familiefotograf i Kolding? Ligegyldigt hvad i søger, så klarer vi opgaven. Ring eller skriv til os.

   

  “Vi kontaktede Kolding fotografi for at få lavet nye billeder til vores virksomhedsside. Vi fik flotte billeder af alle ansatte og ledelsen, samt en masse gode stemningsbilleder af arbejdssituationer.”

  Mia Lønsstrøm

  Advokat

  “Vi havde booket Kolding fotografen til vores bryllup i Maj. Fotografen var med fra kirken til brudevals. Hold da op en masse gode minder vi har fået fra vores store dag. Tusind tak.”

  Peter og Marlene

  Brudepar

  “Vi modtog et link fra fotografen allerede en uge efter portrætterne var taget. Sikke mange forskellige og flotte portrætfotos af både os selv og værkstedspersonalet. I kan varmt anbefales”

  Cathrine Berggren

  KN Maskinfabrik

  “Vi havde booket fotografen til en familiefotografering i skoven. Vi fik lavet fotos af ungerne i leg, et stortfamilieportræt og forskellige gruppefotos af fætre og kusiner. Skønne minder”

  Familien Kjær-Petersen

  Familie

  Åbent

  Hverdage

  10 – 17

  Weekender

  10 – 16 

  Kontakt

  Telefon

  +(45) 42 67 90 11

  Adresse

  Dalbygade 40H
  Volkerts Fabriker
  6000 Kolding