Få taget månedsbilleder af din baby

Få taget månedsbilleder af din baby. De første 12 måneder af en babys liv er den periode hvor barnet udvikler sig allermest. Der giver derfor rigtig god mening at få taget billeder af den lille i løbet af denne periode. Sådan nogle unikke billeder fortjener at blive foreviget i den allerbedste kvalitet. den tid kommer jo ikke igen. Du kan få taget noget super lækre månedsbilleder af din baby hos den professionelle fotograf. Du kan selv få indflydelse på hvor og hvordan disse billeder skal tages.

månedsbilleder kolding
månedsbilleder babyer
børnebilleder
bedsteforældre og børnebørn kolding
børnefotografer Trekantsområdet
børnefotografi
billeder hver måned
børnefoto Kolding
babyfoto
børnefotografier Kolding
børnefotograferne Kolding
børnefoto Fredericia
børnefoto månedsbilleder
børnefotografer Kolding
børnefotos ved Kolding fotograf
børne billeder Kolding
børnefotografering Trekantsområdet
babyfoto

Der sættes god tid af til fotograferingen

Det kan være lidt af en opgave at få en baby til at posere, som man gerne vil have det. Desuden kræver det, at der er en tryg stemning i det rum, hvor billederne skal tages. Alt i alt skal der gerne være god tid til at gøre klar til billederne og til selve fotoshootet.

Fotografen vil have nogle forskellige rekvisitter til at lave baggrund af. Du kan også selv have dine egne med. Skulle et setup ikke rigtigt fungere, så skal der gerne være tid til at lave om på det. Derfor vil du opleve, at der altid gives god tid til at få taget de perfekte månedsbilleder.

Newborn billeder

De allerførste billeder, der skal tages af din baby, skal helst tages, mens baby sover. Det kan selvfølgelig også være et skønt billede af en baby med åbne øjne. Der vil under alle omstændigheder være afsat god tid til denne type fotografering.

I fotografens galleri vil du kunne se nogle vidunderlige newborn billeder, som du kan lade dig inspirere af. Når baby sover godt, så er det relativt nemt at placere ham eller hende på det underlag, som du helst vil have. Aftal med fotografen, hvordan jeres billeder skal være.

Du får billederne til digital godkendelse

Når dine billeder er klar, så får du dem tilsendt til gennemsyn. De vil være forsynet med et logo. Dermed får du mulighed for at se dem igennem, inden du beslutter, hvilke af dem, du gerne vil bestille. Når billederne er i fotografens arkiv, så vil du altid kunne genbestille dem, hvis du får lyst til det.

Andre muligheder for familiefotos

Familiebilleder er helt særlige. Den lighed og den samhørighed, der er i en familie, vil tydeligt kunne ses på sådan nogle billeder. Bestil dem hos din fotograf, og få dem lavet i de konstellationer, som du ønsker.

Familiebilleder kan laves med de personer, I nu er. Det kan være forældre og børn, det kan være børnene alene, det kan være flere generationer, det kan være med hunden eller katten, eller hvordan I nu definerer jeres familie.

Uanset hvordan I får lavet sådan nogle familiebilleder, så kan I være sikre på, at kvaliteten er i orden. De vil egne sig glimrende til at blive sat i rammer og hængt op på væggen. Derfra kan de sprede hygge og sammenhæng igennem mange år.

Afbud

Skulle det ske, at I bliver forhindret i at møde op til en aftalt tid, så skal du kontakte fotografen og meddele det. Får du ikke meldt afbud, så kommer du til at betale for den tid og den ydelse, som der er blevet bestilt.

Professionel

Portrætfotografering

portrætfoto
Skab blikfang med

Erhvervsfoto

erhvervsportræt Kolding
Forøg jeres salg med flotte

Reklamefoto

Del jeres succes……

Eventfoto

eventfotograf Kolding
Forevig jeres store dag med

Bryllupsfoto

vielse Kolding rådhus
Bevar minderne med

Gravid foto

gravid fotografering Kolding
Den perfekte morgengave til manden 

Boudoir foto

boudoir foto Kolding
Skab minderne sammen

Familiefoto

familiefoto Kolding

Åbent

Hverdage

10 – 17

Weekender

10 – 16 

Kontakt

Telefon

+(45) 42 67 90 11

Adresse

Jernbanegade 18h 2.sal 
6000 Kolding