6 ting du bør vide som forældre ved Newborn fotografering. Newborn fotografering er en speciel slags fotografering, ikke kun fordi i skal være forældre og måske for første gang, men fordi det er lidt anderledes at tage billeder af små mennesker. Jeg har gennem min tid som newborn fotograf erfaret at der er en del information, der mangler derude omkring hvordan man som forældre forholder sig, til en newborn fotografering.

Dem har jeg samlet her i denne blog og med den info, er du klædt godt på som forældre, der gerne vil booke en newborn fotografering til den lille ny.

TIDEN BETYDER ALT, VED EN NEWBORN FOTOGRAFERING

Hvordan booker man lige sådan et shoot, når vi ikke aner hvornår vi føder?

De fleste vælger desværre og vente, til de har født og jeg giver mange afslag hvert år, fordi jeg simpelthen ikke har plads i kalenderen – I skal booke mens i stadig er gravide, vi laver bookingen så den falder 7 dage efter jeres terminsdato og rykker den, hvis i ikke føder til tiden.

På den måde kan jeg tage højde for jer i min kalender og have plads til at rykke jer, hvis det bliver nødvendigt. På den måde er i sikker på at have en tid til fotograferingen og baby bliver ikke for gammel inden shootet.

Tiden betyder alt, ved en newborn fotografering

Tiden betyder alt, ved en newborn fotografering

Jeres baby må max være 14 dage gammel og helst kun 7 dage, hvis i gerne vil være sikker på sovebilleder som disse. Dette er fordi baby’s bevidsthed de første 7 dage er meget lille, de sover meget og er ikke så opmærksom på omgivelserne. Til sove billeder skal baby sove, ellers kan jeg ikke modulere dem, så hvis det er en vågen baby bestemmer de jo selv hvor arme og ben skal være og ligger ikke stille.

Det kan naturligvis også have sin charme og ønsker du vågne billeder er tiden ikke så afgørende, men ønsker du billeder som dem du ser på min hjemmeside, så skal baby sove.

Hvad skal vi forberede som forældre, inden et newborn shoot?

Hvad skal vi forberede som forældre, inden et newborn shoot?

Egentlig ikke så meget, i skal sørge for en god varme i hjemmet, hvis i har booket hjemme fotografering og gerne en søvnig og mæt baby når jeg ankommer. Det sidste er ikke altid muligt og det er helt okay, jeg kommer med god tid og tålmodighed, så det vigtigste er ingen stress både før og under shootet, det mærker baby med det samme.

Hvorfor er en newborn dyreRE end en normal fotografering?

Hvad er fordelen ved studie Vs. hjemme fotografering?

Newborn i eget hjem er fantastisk for både jer og baby, det er trygt og roligt, en newborn fotografering kan tage op til 3 timer og det er lang tid og sidde i et studie. Omgivelserne og jeres hjem er ligegyldig for shootet – Jeg medbringer alt udstyr, lys og fylder ikke mere end en sækkestol, jeg har endnu ikke oplevet det hjem der var for lille.

Fordelen ved studie er……..ummmmmmm der er faktisk ingen, men jeg har et hvis i gerne vil booke der, det ligger i Kolding.

en newborn fotografering

Jamen bor vi ikke for langt væk?

Hvis i bor i Jylland eller fyn så gør i ikke, jeg dækker hele det område og i kan se mine priser her de ligger på midten af siden og er markeret med “newborn”

Hvorfor er en newborn dyreRE end en normal fotografering?

Det er dyre at få fotograferet en newborn baby, end en normal fotografering. Dette er fordi det tager længere tid og er ofte ikke overstået på 60 min – Jeg booker altid 3. timer ind til en newborn, for der skal være plads til at der skal ammes, bruges tid på at falde i søvn ect.

Læs mere om den type fotografering her: