Vi fik en sjov og anerledes Fotoopgave for Centralvaskeriet. Centralvaskeriet tilbyder udlejning af due, servietter, viskestykker og arbejdstøj. De står så for at rensning og vaskning af det udlejede, så i som restaurant i Kolding eller et andet sted i Trekantsområdet hele tiden kan præsentere nyvaskede og flotte bordopdækninger for jeres spisende gæster. Opgaven gik i sin enkelthed ud på at lave nogle forskellige billeder af Centralvaskeriets forskellige produktsortimenter, så billederne fremstod både indbydende og præsentable. Billederne blev taget hos Bror Ditlev Kolding.

Fotoopgave for Centralvaskeriet
Hotel & Restauration Totalløsninger til hotel og restaurationsbranchen
arbejdstøj til alle industrier
produktfotografering i miljøet
Bror Ditlev Kolding
Bror Ditlev restaurant Kolding
Business Kolding
bror ditlev anmeldelse
Totalløsninger til hotel og restaurationsbranchen
Alt i dækketøj, sengetøj, kokke- og serveringstøj, viskestykker, dispenser
vaske/leje ordning
miljøvenlige vaskerier i Skandinavien
Reklamefotografering for restauranter i Kolding - Business Kolding
tekstiler

Centralvaskeriets slogan:

Centralvaskeriet har vasket for tilfredse kunder i mere end 70 år. Vores solide erfaring betyder, at du trygt kan lægge enhver opgave i vores hænder. Vi ved, hvad vi snakker om, og vi udfører et professionelt stykke arbejde – hver gang.

Centralvaskeriet A/S, Tønder Landevej 25, 6240 Løgumkloster – miljøvenlige vaskerier i Skandinavien

Bror Ditlev i Kolding – produktfotografering i miljøet

Bror Ditlev Kolding er kendte for deres udsøgte og skønne mad og lækre anretninger. De er en del af Volkerts Fylke, Fylke Festival, Event & Gastro Fylke samt Fødevare Festival. Så udover at få opgaven for Centralvaskeriet fik vi også hilst på de søde mennesker der ejer Bror Ditlev. Alt i alt en skøn dag med fotografering i Kolding Midtby for restaurationsbranchen. Vi laver efterhånden en del af disse fotoopgaver for restauranter og caféer i Trekantsområdet. Vi kører også i Vejle og Fredericia. (Fotoopgave for Centralvaskeriet).

Vi har også stået for selve stylingen af opgaven. Det er nemlig også en af de ting vi tilbyder: Fotostylist til produktfotografering i miljø.

bæredygtige løsninger – grøn omstilling

Bror Ditlev: Jordnær Økologisk Gastronomi | Kolding
bæredygtige løsninger
fotoopgave for centralvaskeriet-21
brødrene Johan og Ditlev Volkert,
fotoopgave
fotoopgave Kolding

Reklamefotografering for restauranter i Kolding – Business Kolding

Vi får flere og flere henvendelser på Reklamefotografering for restauranter, Business Kolding og cafeer i Kolding. Efter vi åbnede vores fotostudie i gågaden i Kolding har flere og flere igennem de seneste år fået øje på vores fotografiske tilgang til byen. Vi elsker at stå, som visuel sparringspartner med vores kunder i Trekantsområdet. Så skal i bruge nye billeder til jeres hjemmeside, de sociale medier eller tryksager, så er vi bestemt en god kontakt at gemme i jeres kartotek.

Se flere fotoopgaver her: