Newborn billeder Kolding er noget jeg elsker at lave rigtig meget. De små poder er fantastiske at fotografere når de ligger svøbt ind i tæpper, puder, dyner eller andet, som familien har medbragt ind i mit fotostudie. Newborn billeder er blevet rigtig populær i hele Trekantsområdet. Især efter Coronaen er ved at være forsvundet i Danmark. Så det som om folk har forstået værdien af de stærke minder fra barnets først uger.

Se mere om newborn fotografering her

newborn billeder kolding
newborn foto kolding
newborn billeder kolding

Passion for billeder af babyer

Som mor til tre drenge har jeg altid haft en stærk passion for fotografering af babyer og newborn. Den uskyld og renhed, der ligger bag et nyfødt barn er så unikt. At skabe kreative fotos af en sovende baby er altid noget jeg har holdt meget af. Jeg fotograferer mange forskellige slags billeder i Trekantsområdet. Jeg laver billeder indenfor gravid foto, familie fotografering, børnebilleder, bryllupsbilleder, konfirmationer osv.

Spædbørn er nok det dejligste der findes i verden

Spædbørn er noget helt særligt og hver nyfødt baby fortjener et minde af sig selv fra livets første dage. Vi har ofte meget travlt i vores fotostudie i Kolding og vi anbefaler derfor i kontakter os i god tid. Meget gerne mens du stadig er gravid.

Hvis man ønsker et newborn foto – et billede hvor barnet sover, så skal i kontakte os via kontaktformularen oppe i menuen, så vi sammen kan finde en tid til fotograferingen. Vær opmærksom på at at skal sætte 2-3 timer af til en professionel newborn fotografering.

NEWBORN BILLEDER KOLDING

Se flere kreative billeder af babyer her