Portrætfotograf og familiefotograf i centrum af Kolding

Vi laver rigtig mange billeder i Kolding og Trekantsområdet hvert år. Rigtig mange mennesker aner ikke hvor stor en indflydelse billeder har idag. Et fotografi er en betragtes ofte med mange følelser og det fortæller en historie om den person på billedet. Et godt billeedee fremkalder også minder om en skøn periode eller en god tid. Min opgave som professionel fotograf går jeg altid ind i alle fotografiske opgaver med den største passion.

For at kunne levere stærke og unikke portrætbilleder i Kolding eller Trekantsområdet med masser af udstråling og selvsikkerhed samt imødekommenhed. Så kræver det også noget af den der vil have lavet billederne. Gode billeder bliver til i et stærkt samarbejde mellem portrætfotografen og familiefotografen og den eller de der skal portrætteres.

Hvad definerer et godt portrætfoto?

Når det kommer til definitionen af et godt portrætfoto, så er ikke som sådan noget endegyldigt svar på hvad det. Det skyldes at den der betragter billedet vurderer det, ud fra en subjektiv vurdering. For at stå med de bedste kort på hånden når det kommer til de bedste portrætter, handler det om at finde den bedste portrætfotograf til opgaven. Som fotograf er de bedste corporate eller medarbejder billeder, dem som skaber en historie og sammenhæng mellem billedets udtryk og billedets formål. Det bedste portrætfoto vil altid vække nogle følelser og gøre indtryk på beskueren og det vil derfor hurtigt kunne sættes ind i dets kontekst.

Ikke alle personer føler sig hjemme foran et kamera. Derfor er det den professionelle fotografs opgave at få personen til at slappe af under foto-shootet og samtidig sørge for den rette stemning i lokalet. Den gode stemning kan tydeligt ses på billederne bagefter, da personens personlighed ofte skinner igennem. For mig som fotograf er det både givende og spændende at jobbe med de mange forskellige slags portrætfotos af mennesker i Kolding og resten af Trekantsområdet.

Se flere billeder her

Fotograf Kolding » Billeder i Kolding