Erhvervsfoto opgave for EWii – Som erhvervsfotograf i Trekantsområdet får vi mange forskellige slags fotoopgaver. Denne gang fik vi en bestilling fra EWii, der gerne ville have os ud og følge deres virksomhed i forbindelse med en rekrutteringsopgave. EWii søger nye teknikere til deres virksomhed til at køre rundt og passe de forskellige el-installationer og internet bredbånd i området.

Vi var med forskellige mennesker i virksomheden fra tidlig morgen til sidst på eftermiddagen. En sjov og anerledes erhvervsopgave for os som fotografer. EWii hed før TREFOR!

Erhvervsfotografering i Trekantsområdet

En opgave som denne for EWii har vi efterhånden lavet flere hundrede af igennem den seneste årrække. Det er altid spændende at “komme bagom virksomheden” og se hvad, der faktisk foregår på arbejdspladsen. EWii er jo en stor virksomhed med fingrene i mange spændende ting., De er storleverandører af el, vand, varme og fibernet til hele Trekantsområdet.

En super spændende virksomhed med mange søde mennesker ansat, som vi også var så heldige at møde en del af på denne erhvervsfoto opgave hos EWii i Trekantsområdet. (Erhvervsfoto opgave for EWii)

Trekantområdet leverandør af el, vand, varme og fiber

EWII Koncernen er med afsæt i Trekantområdet leverandør af el, vand, varme og fiber. Vi sikrer livets selvfølgeligheder med høj forsyningssikkerhed og vi vægter, at det skal være nemt at være kunde hos os. Vi sælger el og energirådgivning til kunder over hele landet. Varme, vand og fiber sælger vi i Trekantområdet.

Brug for en erhvervsfotograf til en fotoopgave hos jer?

Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund. EWII er en af Trekantområdets største private arbejdsplads.

Fotograf Kolding » Erhvervsfoto opgave for EWii