Kunne du godt tænke dig en boligfotograf uddannelse? Et frit job hvor du hver dag møder nye byer, steder og flotte boliger med hver deres eget særpræg og unikke boligindretning?

Du står med en chance for at få lært alle de spændende vinkler og brug af lys der kræves af en dygtig og professionel bolig fotograf idag. Uanset hvilken ejendomsmægler du skal lave billederne for, om det er Home, EDC, Estate, Robinhus, Brikk, Danbolig eller en af de andre store mæglerkæder, så er billedernes kvalitet altafgørende for et salg af bolig.

Læs mere om vores fotokurser her

bolig foto Kolding
billeder af boliger
fotografering af boliger
professionel bolig fotograf

Vi kan tilbyde en god introduktion til uddannelsen

Som professionel fotograf i Kolding og Trekantsområdet får vi mange forskellige boligfoto opgaver. Vi har igennem de sidste 10 år fotograferet flere 100 boliger over det meste af Danmark. Det har givet os en enorm stor indsigt i boligfotografering og dennes udvikling igennem de sidste mange år.

Vil du gerne have et godt fotokursus ved en uddannet og professionel fotograf, så kontakt os og hør mere om vores tilbud indenfor kreativ boligfotografi og uddannelse som professionel fotograf.

LÆS OGSÅ: Hvad laver en ejendomsmægler?

Nu kan du uddanne dig til bolig fotograf

Medieskolerne i Viborg tilbyder en uddannelse som bolig fotograf. Her vil du lære alt om brugen af lys, rum, opmåling af husets kvadratmeter, dronefotografering, fokus på indretning, rum fornemmelse og brug af professionel fotogrej til brug på hjemmesider såsom boligsiden.dk , boliga.dk etc.

Fotopakke ejendomsmægler
Boligfotograf job
Boligfotograf pris

Boligfotograf uddannelsen er indrettet individuelt som en erhvervsuddannelse

På selve uddannelsen bliver du specialiserer i fotografering af boliger der skal sættes til salg. En boligfotograf jobber for det meste med eksteriør- og interiørfotografering af mange forskellige boliger i forbindelse med salg. Du skal lave både stillbilleder og video, og du lærer også at arbejde med fotografering med droner.

Boligfotograf uddannelse
Boligfotograf uddannelse
Hvordan bliver man professionel fotograf?

På medieskolernes hjemmeside beskrives uddannelsen sådan her:

Den officielle uddannelse til boligfotograf har det overordnede mål, at eleven gennem skoleundervisning og praktikuddannelse opnår viden og færdigheder inden for følgende overordnede kompetenceområder:

• Selvstændig varetagelse af boligfotografering, heriblandt mæglerportrætter.
• Opmåling og skitse til plantegning.
• Kundeservice – løbende kontakt med virksomhedens kunder, herunder mersalg af produkter

Har du læst?: