Julekort med foto

Julefotografering og billeder – giv en personlig julegave. Julekort med foto taget ved en professionel fotograf er bare det bedste minde i kan få. Få lavet nogle og sjove julefotos af jeres børn, jer som søskende eller kærestepar. Giv jeres nærmeste den skønneste personlige gave. Skriv til os, da vi altid har et godt juletilbud omkring juletid og kreativ julefotografering. Vi laver alle slags julefoto i Kolding.

Julekort med foto
jule fotografi

Giv nogle fine søskende billeder i julegave

Hvis noget jeres forældre vil elske, så er det et godt billede af deres børn. Giv julekort med billede til dem i holder mest af. Vi laver hvert år mange julekort foto med små søde babyer, gravide, portrætter af søskende eller gruppefoto med børn og børnebørn. I kan også få lavet nogle spændende billeder og sende det til familien, som digitalt julekort Kolding.

baby-julefoto
billeder i julegave

Julekort til kæresten

Har du overvejet julekort til kæresten? Det er ikke kun børn, gravide eller familier, der vælger at få lavet en julefotografering i Kolding. Vi oplever flere og flere, der vælger at give deres kæreste en billede i form af julekort til kæresten.

Julekort til kæresten
fotograf til jul

Personlig julegave

Findes der en mere personlig julegave end et billede af folk man holder af? Mange vælger at få lavet julefotos som søskende fotografering til deres forældre eller bedsteforældre. Vi har efterhånden skudt mange flotte søskende billede i Kolding. Julefotografering. Så nærmer julen sig. Billeder som gave er et sikkert hit, det er gaven som ikke skal byttes. Årets Julefoto. Jeg tilbyder som tidligere år julefotografering for hele familien på udvalgte tider i november (jeg starter de sidste dage i oktober).

Fotograf Kolding » Julefotografering og billeder – giv en personlig julegave