Erhvervsfotografering hos jer.

Erhvervsfotografering hos jer kan skrues sådan sammen. : Når fotografen ankommer hos jer, er det mest tidsmæssigt for jer en god idé at i på forhånd har en idé om, hvilken billedestil i ønsker jer. Derfor har vi lavet denne side, så i kan få et overblik over hvilke koncepter i kan få udført, så de passer præcist til jeres behov og ønsker.

Se flere billeder vi har lavet som erhvervsfotografer

Før i vælger jeres billedestil

Før i vælger jeres billedestil, så tænk grundigt over hele jeres hjemmesides opsætning (ligesåvel tryksager, visitkort, sociale medier etc).

Billedestilen skal passe ind. Det ville være dumt hvis jeres logo f.eks er gul og i så vælger grønne trøjer etc. Desuden kan alt for mange forskelligeartede farver og logoer også forstyrrer et foto.

Vælger i en dag hvor fotografen, skal komme forbi virksomheden og fotografere personale og ledelse. Så overvej om ikke i alle burde have en nogenlunde ensfarvet trøje på allesammen. Det giver mere ro og sammenhæng i billederne.

Valg af baggrund til erhvervsportrætter

Når i skal gøre jer overvejelser omkring hvilken baggrund, der skal være på jeres erhvervsportrætter for virksomheden, så kan i herunder se nogle forslag til hvordan vi har fotograferet personale igennem det sidste års tid.

Billederne er udvalgt efter en variation, så i kan få et indtryk af de forskellige muligheder i har for netop jeres billede ønsker.

Erhvervsfotografering handler om at sende JERES budskab.