Hvorfor lave Erhvervsportrætter Sort og Hvid ? Vi synes at portrættet står rigtigt stærkt og uden forstyrrende elementer, når man i virksomheden gerne vil vise sine medarbejdere frem. Det sort hvide foto sætter ofte øjnene i fokus og skaber mere “power” i personens fremtræden i billedet.

Se flere billeder fra erhverv i byen her

Erhvervsportrætter Sort og Hvid

On-location sort /hvide billeder

Man kan sagtens fotografere de ansatte i fotostudiet i Kolding, op af en neutral baggrund i sort / Hvid, men ved man inddrager firmaets “kulisser”, så skaber man også en genkendelighed hos både gamle, som nye kunder. Virksomheden fremlægges, på den måde, som noget man er stolt af og ikke forsøger at gemme væk med en neutral baggrund.

Erhvervsfoto opgave for EWii

On-location sort /hvide billeder

Firmaet som baggrund

Når man bruger firmaet i Kolding, som baggrund skaber man et større tilhørsforhold kunde og virksomhed imellem. Derfor bør man altid overveje inden fotografen kontaktes hvilken strategi man har valgt for virksomhedens offentlige profil. Er det et firma logo, er det en farve, er det interiøret eller eksteriøret? Uanset hvad man vælger, der skal skabe baggrunde i de sort / hvide virksomhedsportrætter, så er det vores opfattelse at billeder taget i virksomheden er dem, der skaber den bedste opmærksomhed.

Skal i bruge en portrætfotograf?

erhvervsportrætter

erhvervsportrætter

Allerførst så fortæl lige: Hvorfor har du specialiseret dig i erhvervsportrætter? Først og fremmest fordi, det fascinerer mig. Ikke to ansigter er ens. erhvervsfotografering, erhvervsportrætter, virksomhedsfotografering, virksomhedsfotograf, virksomheds fotografering, medarbejder billeder, portrætter. Velkommen til Kolding professionelle erhvervsfotograf. (Erhvervsportrætter Sort og Hvid)