Personaleportrætter

Fotografiske fokuspunkter – Og det er lige præcis dét det handler om! Det skal være nemt for firmaer og private i Kolding at få taget billeder. Alle har brug for billeder til at vise hvem man er og hvad man kan.

Billeder giver genkendelighed, “hvem er vores kontaktperson” “hvem handler vi med” Vi kan bedre forholde os til personen bag opgaven, når vi kan forholde os til billedet, derfor er det vigtigt at være opdateret med nye billeder af alle medarbejderne, også dem der startede sidste måned.

Og det er her jeg kommer ind i billedet. Kolding fotografi: enten køre jeg forbi og fotograferer medarbejderne, eller også kommer medarbejderne til mig. Firmaer fra lokalområdet, kan nemt sende deres personale forbi studioet i Kolding.

Studiet bliver i studioet, så ønsker i studiofotografering, så må I komme til mig, hvor imod portrætbilleder i situationen tages hos jer.

Saml firmaet eller afdelingerne og få taget et gruppebillede. Fotograferingen,redigering af billederne og 4 filer pr. person pr. sted, leveret i Dropbox eller på cd. Ved flere personer, flere steder, spørg for tilbud.

Hvorfor ikke have en fotograf med til festen? Få taget billeder af personalet når de kommer til den røde løber, i det stiveste puds. Stemmeninsbilleder, minder fra selskabslegene og hvad I ellers måtte ønske.

Bryllup?

Hos Kolding fotografi, er bryllupsfotograferingen slet ikke så dyr, som man ser mange andre steder. Alle skal have råd til at få taget billeder til deres bryllup.

Om det bare er den kirkelige handling, bryllupsportrætterne, receptionen, middagen, festen, brudevalsen eller hele dagen og aften. Ingen opgave er for stor eller for lille hvis i bliver viet i Kolding eller Trekantsområdet.

Jeg er kan være med fra brudens hår bliver sat, eller møde op ved kirken en ½ time før vielsen og får taget billeder af kirke, gæster der ankommer, gommens og brudens ankomst

Hvis I først ønsker at jeg er til stede til at tage stemningsbilleder efter vielsen, så er det vi aftaler.

Kort sagt, I kan stort set få det som I vil have det.

  • Tester digitale kameraer, med forum og links.
  • kunstforståelse og billedanalyse. Henvender sig til skoler og institutioner, samt personer med almindelig interesse for kunst og billedkommunikation.
  • Billedkunstskoler tilbyder undervisning til personer, der ønsker at uddanne sig til fotografiske billedkunstnere eller dokumentarfotografer. On-line bestilling af program, jubilæumsbog, rapport om værkstedsholdet og video om skolen i Kolding.
  • Fotogalleri med billeder af natur, hund, stauder, vilde dyr samt makrofotos.
  • Analog Fotografering, billedfremvisning, fotocitater og billedgalleri fra fotografens rejser.
  • Freelancer, der arbejder meget med digital fotografering, reportage-, presse- og virksomhedsportrætter.
  • Masser af billeder fra eksempelvis sportslige begivenheder og koncerter.

Fotografiske kompositioner

Fotografiske kompositioner er som hovedregel harmoniske – præget af forskellige teoretiske forståelser for det perfekte billede. Billedet forekommer kaotisk. Da kun klammerne er tilbage minder det om forgængeligheden og det tidsbegrænsede i opslaget. Farveren på klammerne deres eget endeligt.

For at etablere dig blandt kunderne skal man synliggøre sig selv. Dette kan gøres på mange måder, alt afhængig af hvilket indtryk man ønsker at efterlade. (Fotografiske fokuspunkter)

Fotograf Kolding » Fotografiske fokuspunkter