Mangler du en god gaveide?

Hvorfor så ikke få lavet et gavekort til en fotografering? Gavekortet gælder i 3 år, og det betyder du altid kan få lavet billeder af hvad du ønsker det, når du ønsker det. Giv et godt minde til en du holder af. Giv et gavekort til Kolding fotografi, og få jer nogle anerledes og spændende fotos til væggen derhjemme eller til sølvbryllupsgaven. (Gavekort til fotograf)

gavekort til fotograf

Bagved gavekortet

Hos Kolding fotografi laver vi altid et højkvalitetsprodukt, og vi fotograferer (gavekort) indenfor gravide, portrætter, børn, babyer, familie og gruppe portrætter, kærestepar samt modelfotos.

Et gavekort til en fotograf er måske ikke ved første øjekast en personlig gave, men ligeså snart billedet hænger på væggen skaber det glæde og smil i det lille hjem.

Her kan du købe et gavekort til en fotografering

Giv-gavekort-til-fotografering

Julegaven måske?

I kan også vælge at give en fast aftale med fotografen i julegave (så billederne skal laves inden jul), men billedet ligger efterfølgende under juletræet. En fotografering af dem du holder af, er et af livets store minder. Pas på minderne ikke forsvinder.

Erfarne fotografer med øje for detaljen og kreativ nerve. Din næste samarbejdspartner. Tør du bruge en fotograf, der giver dig modspil?