Bryllup i Kolding på rådhuset

Skal i holde bryllup Kolding, så skal i med garanti også bruge en dygtig kompetent bryllupsfotograf. Vi har fotograferet mange bryllupper i Kolding, og kender til en masse af de gode og spændende lokationer hvor man kan lave de mere kreative og spændende bryllupsbilleder.

Bryllupsfotografering med kant

Bryllupsfotografering med kant er den slags bryllupsfotos vi gerne vil lave. Hos os vil vi gerne lave et spændende mix mellem de klassiske bryllupsbilleder og de moderne og fotojournalistiske bryllupsbilleder. Vi kører i hele Danmark, så vi kommer selvfølgelig også i Kolding.

Feststeder i Kolding

Der findes mange hyggelige feststeder i Kolding. Vi har fotograferet ved mange bryllupper i Kolding og har derfor også set mange forskellige og hyggelige steder i byen. Nogle af stederne vi kan nævne er:

Hotel Koldingfjord – På Hotel Koldingfjord har vi fået meget foræret, og vi deler det gerne med jer … jeres fest – hvad enten det er din runde dag, jeres konfirmation eller jeres bryllup.

Gammelrøj Herregård – Selsskabslokalerne på Gammelrøj Herregård er idelle til enhver form for festlig begivenhed – uanset om det gælder et bryllup.

Comwell Kolding – Lad Comwell Kolding danne rammen om jeres store dag. Comwell Kolding hjælper med planlægningen, fotografering, bryllupskagen m.m.