Drømmer i om at få lavet en Kreativ gravid fotografering?

Er du gravid og vil du gerne forevige den smukkeste oplevelse man, som kvinde kan opleve i livet? Få lavet en kreativ gravid fotografering i Kolding ude i naturen i smukke og flotte farver eller i sort hvid. Se gravid fotos herunder. Erfaren gravid fotograf foreviger din flotte mave, når du ønsker at fastholde nuet og få foreviget split sekunder af din graviditet hos en kvindelig og professionel fotograf i Kolding.

Kreativ gravid fotografering

en gravid kvinde

Der findes ikke noget smukkere og mere feminint end en gravid kvinde. Det er starten på et nyt liv og en masse skønne oplevelser for den lille ny og resten af familien. Vi fotograferer events, portræt, bryllup, børn, babyer og gravide, samt erhverv. Når jeg fotograferer familier eller børn, er det utrolig vigtig for mig, at jeg fanger præcis hvem i er i mine fotos. Det er vigtigt for mig, at fotosessionen er en positiv oplevelse for barnet og hele familien. 

en gravid kvinde

Kreativ, tålmodig, entusiastisk, nærværende

Tør du bruge en fotograf, der giver dig modspil? Lidt om mig. Kreativ, tålmodig, entusiastisk, nærværende. om-mig. Jeg klarer Fotografering af gravide, babyer, familier, brudepar og dyr. Gravidfotografering i atelieret. Vi fotograferer altid gravid- og boudoirbilleder i rolige og trygge omgivelser, hvor du kan føle dig tryg og slappe, så billederne bliver bedst.