Vil du gerne have lavet et portræt med personlighed? Et portræt må gerne være mere end et pænt foto af en person foran en grå baggrund. Kolding Fotografi tænker portrætfotografi på en ny måde: Et portræt er et personligt billede, der viser lidt mere om dig og dine kære, end et traditionelt portræt gør.

Portrætfotograf - få det perfekte portrætfoto
Portrætfotograf Kolding - Portrætfoto i hjertet af Kolding
portrætfotograf med speciale i portrætfoto til virksomheder og hjemmesider
Portrætfoto til Business - v/Portrætfotograf
bedste portrætfotograf
Portrætfotograf til erhverv og privat inkl CV.
6 portrætter leveres digitalt i både sort/hvid og farver. Høj kvalitet
Erfaren fotograf i portrætfoto samt kunstfotografi
Ved et portrætfoto forstås normalt et brystbillede, hvor den portrætterede kigger hen
Lær alt om portrætfotografi lige her - om hvordan du fotograferer gruppebilleder, naturlige portrætter
portrætfoto

Professionelle portrætter

Professionelle portrætter til en fornuftig pris. Portrætsession og Portrætfotografering i hele 6000 Kolding. Vi laver også CV fotografering og Erhvervsfotografering. Lad os stå for jeres næste Professionelle, kreative portrætter til privaten eller virksomheden.

Vi kender det godt ……

Dit personlige portrætfoto, er altid det første dine kunder møder på din hjemmeside og derigennem skaber de deres første indtryk af dig og dit brand. Lad fotograf Kolding hjælpe dig med stærke og personlige portrætfotos, som brænder igennem.

Mød en dygtig portrætfotograf

At tage et portræt

At tage et portræt med personlighed kræver at du er dig selv i trygge omgivelser. I hjemmet. I haven. I naturen. Mulighederne er uendelige. Måske har du selv et forslag til den perfekte location. Kontakt Kolding Fotografi for at få en samtale, der skal afdække dine ønsker.

Professionelle portrætter til CV/web Studie i Kolding C.

Et portræt (fransk portrait, af latin protractum, hvad der drages frem for lyset) er ofte en billedlig fremstilling af en person: maleri, fotografi eller en skulptur. Det kan også være en skriftlig skildring. J. P. Jacobsens uovertrufne af Marie Grubbe er fx meget malende.

Fotograf Kolding » Portræt med personlighed