Fotografiet har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Derfor har mit udgangspunkt også altid været at tilgå jobbet som kvalitetsbevidst fotograf. Drømmen om at arbejde med billeder og mennesker igennem et helt arbejdsliv på denne måde er både inspirerende og givende for mig som menneske. Hver dag er ofte ret så forskellig og jeg møder masser af interessante og dygtige personligheder både indenfor erhvervsfotografiet og når jeg fotograferer for private.

Fotokunst var egentlig det jeg ville lave i min spæde start med fotografering for snart 10 år siden. Men flere og flere efterspurgte de billeder jeg lavede og jeg fandt ud af at jeg mulighvis havde potentialet for at arbejde med min passion og ligefrem leve af den. Idag, snart 10 år senere arbejder jeg fuld tid, som fotograf og elsker hvert et øjeblik af det.

Passion blev til min levevej

Da det gik op for mig at min passion kunne blive til min levevej, gik jeg igang med at fotografere opgaver indenfor både bryllupper, erhverv, reklame, mode og familier. Med tiden fandt jeg ud at at jeg faktisk kunne lave stort set alle typer af billeder og slog mig så ned, som professionel fotograf i Kolding og resten af Trekantsområdet. Passionen var nu blevet mit levebrød og jeg nyder hver dag på jobbet.

Tilgangen til opgaverne vil altid være med udgangspunkt i filosofien: Kvalitetsbevidst fotograf. Det betyder at jeg ikke er tilfreds med mit arbejde før mine kunder er det. Fokuspunktet for mig er altid i den indledende dialog, hvor vi får snakker behovet for billederne grundig igennem, så vi sikrer i modtager lige præcis de billeder i ønsker jer. Igennem årene som Kolding fotograf har jeg mødt mange spændende erhverv og snakket med 100vis af søde mennesker. Det giver jobbet indhold for mig.

Vil du se flere af mine billeder?

Milepæl nået – KVALITETSBEVIDST FOTOGRAF

Jeg lovede mig selv at sætte en milepæl, dengang jeg startede som fotograf i Kolding. Kunne jeg klare mig, som professionel i en benhård og konkurrencepræget branche? Det kunne jeg minsandten. Derfor er min milepæl nået. Nu går jeg så efter 20 år i branchen. Da jeg startede ud i en ung alder med fotografering, burde der være mange gode å,r i mig og mit kamera endnu.

Jeg er faktisk en af de få kvindelig fotografer i Kolding og da jeg også er mor til 3 børn, vurderer jeg mig god til at arbejde med mange forskellige slags mennesker. Passion for fotografiet er bestemt ikke blevet mindre og jeg elsker stadig mit job, som var det første dag,

Jeg laver også familiefoto i Kolding