Mavefotografering i hjemmet i Kolding

Mavebilleder on location – Mavebilleder fotograferet i hjemmet bliver en blanding billeder indenfor i undertøj med fokus på maven og brug af eksisterende lys i rummet.

Herefter fortsætter fotograferingen udenfor ved huset eller i området omkring. Her får kreativiteten lov til at blomstre og billederne bliver en blandig af flotte protrætter med den glæde det indebære at blive mor og kunstneriske portrætter med kant, natur, spænding, liv og energi.

Mavefotografering i hjemmet i Kolding

Mavefotograferingen on-lokation Kolding

Fotograferingen her kan foregå hvor du ønsker, fx på stranden, skoven, havnen, gammel gård eller fabrik osv. Du skal sætte ca. 1 time af til mavefotograferingen, og gerne tage ekstra trøje/tøj ellers andet med til at skifte undervejs.

Der bruges tid og energi på at skabe kreative portrætter med mor og mave i centrum, hvor glæde ved at blive mor er med til at skabe mavebilleder. Jeg er med til at guide dig igennem opstillinger og ideer.

Du får en blanding af flotte spændende portrætter af dig og maven ti, store kunstneriske portrætter hvor omgivelserne omkring bliver en del af rammerne og derved skaber mavefotos med kant, dramatisk og energi.

Mavefotograferingen on-lokation Kolding

Praktisk information

1. Sort tøj frarådes, da det kan være svært at se kurverne onkring maven på mavebillederne
2. Gerne tøj der sidder stramt omkring hele maven eller ved det øverste af maven.
3. I timerne inden fotogtaferingen skal du have løstsiddende tøj på for at minimere mærkerne på kroppen
4. Din mand/kæreste/barn/veninde er velkommen under mavefotograferingen
5. Hvidt undertøj frarådes

Generelt praktisk info omkring fotografering

Jeg anbefaler fotograferingen af mavebillederne skal foregå 4-6 før termin, da maven der er størst uden at den er begyndt at synke endnu. Fotografering tidligere og senere kan selvfølgelig sagtens lade sig gøre.

Efter fotograferingen bliver alle billeder lagt op på en specifik hjemmeside [i får mail på denne ca. 1 uge efter fotograferingen], hvor I kan gennemse og endeligt vælge hvilke billeder I ønsker efterbehandlet. Nogle af billederne har jeg på forhånd lavet forslag til efterbehandling, for at I kan se hvilke muligheder I har.

Jeg fraråder hvidt eller sort tøj til fotografering af mavebilleder.

Generelt praktisk info omkring fotografering

Med en opskrift på tiltro, forståelse og humor

Med en opskrift på tiltro, forståelse og humor, giver det dig som min gravide model en afslappet atmosfære, på en sådan måde at kameraet bliver til et simpelt redskab for at fange de øjeblikke vi alle værdsætter.

Skal i bruge en fotograf i Kolding?

For mig er det utrolig vigtigt, at se mennesket som det er, og fange det smukke i det. Vi er alle unikke på hver vores måde, og jeg har specialiseret mig i at fotograferer det originale, sensuelle, spændende personlige mavebillede, hvori ægtheden for mig findes.

Fotograf Kolding » Mavebilleder on location