Portræt i fokus – Vi støder mere og mere på ordet “Portrætartikel” i vores arbejde. Da vi jo jobber, som freelance fotografer og fotojournalister i hele Kolding og Trekantsområdet, så får vi jo en del opgaver, der handler om portrætfotografering til forskellige artikler. Det kan være en Portrætartikel til en avis, et dagblad, et jubilæum, en konkurrence eller meget andet. Nogengange som i denne portrætartikel, skulle vi følge Hans Engel ved nogle seminarer i og omkring Kolding og Trekantsområdet.

Portrætartikel Kolding

Portrætinterview

Udover over portrætartikel er vi også ofte stødt på “portrætinterview”. Lidt som med portrætartikel, så er et portrætinterview meget det samme. Forskellen er nok den at der i portrætartiklen skrives et portræt af den vi fotograferer skrevet af en journalist. Modsat i portrætinterviewet er det mere de ledende spørgsmål, journalisten eller reporteren stiller den enkelte, og de efterfølgende svar, der skaber artiklens resultat. (Portræt i fokus)

Eventfotograf Kolding

Portrætartikel opgaver

Skal du til at skrive en portrætartikel og mangler inspiration? Så findes der masser af gode ideer på nettet til hvordan du opbygger en portrætartikel. Vi har som professionelle fotografer igennem mange år fotograferet et hav af portrætfotos af både kendte mennesker og helt almindelige danskere. Et portrætfoto bruges til rigtig mange ting idag, især online. (Portræt i fokus)

Portrætartikel opgaver

Portrætfoto – en kunstart

At lave et godt og vellignende portrætfoto er til tider at sidestille med en kunstart. For at både portrætfotograf samt den portrætterede bliver tilfredse med resultatet, kræves der jo en del erfaring, øvelse og forståelse for portrættets efterfølgende funktion. Den portrætteredes historie og baggrund for selve billedet skal tages. Med 10 år i branchen, som kommerciel og passioneret portrætfotograf, har vi fotograferet alle former for portrætter i Kolding og resten af Trekantsområdet. (Portræt i fokus)

Portræt af minister

Portrætbilleder – din historie

Når vi fotograferer portrætbilleder, nyder vi at indgå i et samspil med den vi fotograferer, så vi kan fortælle din historie. Portrætbilleder kan om du vil laves på mange spændende måder. Det behøver ikke være kedelige portrætter hvor man op af en ens baggrund kigger lige ind i kameraet. Ofte vil et spændende og anerledes portrætfoto, skabe langt større opmærksomhed end de klassisk opstillede portrætter.

Portrætbilleder - din historie

Tør du være anerledes?

Tør du være anerledes? Vil du gerne have nogle portrætter til dit portrætinterview eller din portrætartikel, der er lidt mere end “bare” et portræt? Vi vil helst lave de skæve, anerledes, udfordrende, kreative portrætter af dig. Men ønsker du ikke at træde for meget ud af mængden, kan vi sagtens levere den type portrætter du ønsker dig. Men husk på! Det er ofte de mennesker, der tør være anerledes, der nyder den største succes. Vil du have lavet et portræt med personlighed?

Portræt i fokus

Portrætfoto priser (Portræt i fokus)

Som jyderne plejer at sige: “Men hva koster det?”. Et godt portrætfoto kan laves på mange måder. Du kan komme i vores fotostudio og få taget portrættet. Vi kan komme ud i virksomheden og lave billederne. Vi kan også mødes på en eller flere spændende lokationer og lave en halvdagsfotografering ud af det. Jo mere tid vi bruger på portrætterne, des større adspredelse og kreativitet kan vi kaste ind i billederne. (Portræt i fokus)

Vi laver også erhvervsportrætter i Sort Hvid

Portrætfoto priser (Portræt i fokus)

Vi er ikke portrætmaler, men vi kommer tæt på.

Vi er ikke portrætmaler, men vi kommer tæt på. Vi arbejder ligeså koncenteret med vores portrætfotografi, som portrætmaleren. Vi bruger også meget tid på at studere lyslægning af portrætterne, hvilke farver der bedst passer til personen vi skal portrættere. Vi gør også en dyd ud af at forstå baggrunden for portrættet og dets efterfølgende budskab / funktion. Ligesom portrætmaleren er vi også meget selvkritiske før vi afleverer vores portræt til modtageren. Husk på! En fotograf, lever af de anbefalinger denne får fra sine kunder. Så vi er IKKE tilfredse før vores kunder er det! (Portræt i fokus)