Professionelle portrætter ved erfaren portrætfotograf

Du kan få lavet forskellige former for portrætbilleder hos den professionelle fotograf. Det kan være billeder, der er helt private, eller det kan være billeder, som skal bruges erhvervsmæssigt. Du kan vælge imellem digitale billeder eller papirbilleder.

Uanset hvad du skal bruge billederne til, og hvilken slags det skal være, så vil den kompetente fotograf kunne lave dem i en virkelig høj kvalitet. Det betyder alverden, når du har brug for de flotte billeder i den bedste kvalitet.

Tænk over dit tøjvalg til portrætterne

Lær at tage portrætbilleder som en professionel, og opdatér dit CV eller din LinkedIn-profil med et nyt, skarpt portrætfoto.

Det professionelle portrætbillede til privat brug

Det professionelle portrætbillede kan være det, du bruger til at sætte i glas og ramme og hænger op på væggen. Sådan et billede af dine børn, din partner eller af hele familien er perfekt at bruge som gave til for eksempel bedsteforældre.

De private portrætbilleder kan også være digitale, og de kan tages på enhver lokation. Det kan være i fotografens studio, hjemme hos jer – eller ude i det fri. Kontakt fotografen, og aftal nærmere i forhold til alle detaljerne.

Hvad koster et portrætfoto?

Portrætfotos af private bruges også i forbindelse med udstedelsen af kørekort eller pas. Så kan du være sikker på, at billedet bliver både vellignende og overholder alle krav til det brug.

Få taget de mest optimale portrætbilleder af en dygtig fagmand. Så kan du være sikker på, at du får en række billeder, som du og resten af familien vil glæde jer over i mange år fremover. Aftal de nærmere detaljer for fotograferingen med din lokale fotograf.

Læs mere om det personlige portræt

Hvordan tager man gode portrætbilleder?

Det professionelle portrætbillede til erhvervsmæssig brug

Når det drejer sig om et portrætbillede til erhvervsmæssig brug, så er det ekstra vigtigt, at det bliver et både motivmæssigt og teknisk set perfekt billede. Det gælder nemlig om at få lavet et billede, som udtrykker alt det bedste i forhold til dig og dit erhverv.

Sådan et billede kan bruges enten på en hjemmeside eller på de sociale medier. Det kan også være portrætfotos, der vises på en virksomheds materialer som brochurer, visitkort, flyers, breve eller mails.

Se vores portrætter fra Aarhus studiet her

Billeder af Professionelle portrætbilleder
Hvilket objektiv til portræt?

Uanset mediet, så skal et erhvervsmæssigt portrætfoto være vellignende og udstråle både troværdighed, seriøsitet, sympati og professionalisme. Det er store krav at stille til et billede, men det kan fotografen godt ramme i plet med.

Det er altid en god investering at få lavet et professionelt portrætfoto, når det skal bruges i forbindelse med noget erhvervsmæssigt. Det rette foto i en topprofessionel kvalitet er guld værd i forhold til firmaets ansigt udadtil.