CV Fotograf Kolding ved professionel erfaren portrætfotograf. Få lavet de bedste billeder til ansøgningen og CV der faktisk virker. Det er vigtigt med et stærkt portrætfoto til dit CV´et eller de sociale medier såsom Linkedin og Facebook?

Står du og mangler du et professionelt profilbillede til hjemmesiden, visitkortet eller de sociale medier? Ved fotograferne Kolding får du altid lavet de gode billeder, som du uden tvivl bliver tilfreds med. Med god tid, en hyggelig atmosfære og et godt samspil mellem dig og fotografen bliver resultatet de bedste billeder af din bedste udgave.

Det er essentielt for os, at vores kunder føler sig godt tilpas under selve fotograferingen. Det sikrer nemlig, at vi får skabt det allerbedste portræt af dig. Vi tager altid en god afslappende hyggesnak hele vejen under selve fotograferingen.

I samarbejde laver vi lige præcis det portræt du har brug for. Vi har selvfølgelig også en del gode ideer på lager til hvordan vi når frem til lige lige præcis de fotos og ideer du har med til os på dagen. Det er ikke så vigtigt for os om du gerne vil fremstå seriøs eller mere afslappet. Vi vinkler portrættet i lige præcis den stil du ønsker det skal være.

Det er vigtig du gør dig overvejelser omkring hvilken slags billeder, du gerne vil have lavet, derefter kan vi nemt sammensætte og planlægge din fotografering ved os.

Portrætfoto til ansøgning og CV

Ligemeget om du er direktør, speditør, tømrer eller ledig, så vil et godt portrætfoto lavet ved en professionel fotograf Kolding altid gavne dine chancer for at komme til en personlig samtale. Statistikker viser at jo mere professionel ansøgeren fremstår med ansøgningen, des større er chancen for at komme til en samtale og få jobbet.

Vi laver hver år mange portrætter til ansøgning og CV over hele Jylland.

Læs mere: