Baby fotograf nær Kolding

Har du travlt med at glæde dig over din nye rolle som forælder, og vil du gerne forevige kærligheden i form af fotografier af den lille ny?

Jeg er en professionel baby fotograf i Kolding og arbejder dedikeret, så du får præcis det resultat, du drømmer om. Du kan se et lille udpluk af mit arbejde her på siden

Der er mange muligheder, når du skal have taget billeder af din baby. Jeg kan tage billedet alene af baby eller et familiebillede, hvor forældre eller bedsteforældre også er med. Som udgangspunkt fotograferer jeg i vante og trygge omgivelser hjemme hos jer eller i et dejligt lunt studie, med højt til loftet og masser af tid og tålmodighed.

Når du booker mig som baby fotograf i Trekantsområdet, kan du derfor være sikker på autentiske og personlige fotografier, der spreder glæde i mange år.

newborn foto kolding

Praktisk info ved fotografering af nyfødte

Fotografering af en nyfødt skal helst ske indenfor de første 14 dage af barnets liv. Ved tidsbestilling til en nyfødtfotografering booker vi din terminsdato i kalenderen, og når den lille så er kommet til verden, sender I mig en sms, og jeg vender tilbage med en faktisk tid. Hvis du går langt over tid eller er indlagt har vi derfor helt styr på, hvad vi gør.

Jeg giver ikke de store råd med hensyn til at forberede den lille inden fotograferingen, lad dem endelig sove, spise osv., som de plejer.

Se vores newborn galleri

Lad et billede hjælpe hukommelsen på vej

Selvom mange tænker tilbage på tiden med den nyfødte som en glædesfyldt tid, kan det være svært at huske barnets præcise mimik og bløde små fødder nogle år senere. Hvis du bestiller en baby fotograf nær Kolding, får du hjælp til at forevige minderne med din baby, og du kan indramme det og lade det pynte i stuen eller soveværelset.

Det er også oplagt at give babyfotografiet som gave til bedsteforældre eller andre familiemedlemmer, så flere kan blive mødt af varme og sjove erindringer med den lille ny.

newborn billeder kolding

BREMS TIDEN MED BABY FOTOGRAFERING

Som nybagt mor eller far flyver tiden hurtigt afsted, og med travlhed og begrænset søvn kan det være svært at fastholde et mindeværdigt øjeblik.

Når du vælger en baby fotograf, går du ikke glip af visuelle minder, og du får mulighed for at standse tiden og nyde fotografiet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til, hvordan jeg arbejder som baby fotograf ved Aarhus. Jeg står selvfølgelig også altid klar til at rådgive dig, så du får det resultat, du drømmer om.

Fotografering af børn

Ved fotografering af de små guldklumper, er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed, for at opnå det perfekte resultat. Som udgangspunkt er børn mest medgørlige om formiddagen og midt på dagen efter en god nats søvn. Sørg altid for at børnene er mætte ved ankomst, og medbring gerne lidt snacks og noget at drikke til de små hoveder.

For nogen børn er legetøj en stor hjælp til at finde tryghed, hvorfor det kan være nyttigt at medbringe.
Den største balance i billedet opnås ved en afdæmpet og ensfarvet påklædning, dvs. tøj uden mønstrer og figurer, der fjerner fokus.

Læs også: