Polterabend fotografering – Her er idéen til en polterabend: Hun skal være model for en dag. Da hun måske ikke lige er med på idéen med at besøge en fotograf, kan jeg være hos en af veninderne, og her er der så gjort klar til hun/I ankommer – ganske uvidende om, hvad der nu skal ske (Der kan jo IKKE ske noget hos en veninde)…

Håber brylluppet blev lige så dejligt som polterabend, sikke en skøn bog fyldt med dejlige minder fra en uforglemmelig dag er sikker på den er værdsat.

Fotograferingen er foregår fuldstændig på den kommende bruds præmisser. Ingen grænseoverskridende fotosessions her. Polterabend fotografering skal være både sjovt, hyggeligt og en oplevelse for både “modellen” og veninderne.

Læs mere om fotografering af private

Polterabend fotografering. En sjov dag for veninden eller kammeraten.

portrætfotograf med speciale i portrætfoto til virksomheder og hjemmesider

Model for en dag

Bliv fotomodel for en dag og hyg dig med veninderne i vores fotostudio. Vi laver nogle sjove, seje, flotte og fede billeder af både dig selv og gruppefotos af dig sammen med dine veninder. Der bliver ofte lavet en fotobog om dagen, der gives til bruden på selve bryllupsdagen. Et sjovt og anerledes minde fra en uforglemmelig dag. Fotos til polterabend, morgengave eller blot til den du elsker: Fotokalender, Kunstoptagelser og meget mere af den kreative slags.

Skal I arrangere en polterabend for veninden?

Fotograf Kolding » Polterabend fotografering